Michelin lanseaza o noua anvelopa de vara: Pilot Sport 4

 

       Michelin lansează pe piața românească noua generaţie de anvelope pentru berline și mașini sportive care oferă echilibrul perfect între plăcere și siguranţă. MICHELIN Pilot Sport4 este disponibilă pe piața de înlocuire din Europa din ianuarie 2016.


     „Inovatiile tehnologice incluse in banda de rulare a noii anvelope constituie rezultatul experientei Michelin in activitatea competitionala, inclusiv Formula E. Aceasta banda de rulare se adapteaza permanent la carosabil, gratie interactiunii dinamice dintre arhitectura anvelopei, profil si materiale, care contribuie la gestionarea optima a suprafetei de contact”, noteaza Michelin.


Printre inovatiile acestei noi anvelope se numara:

     - Tehnologie „Dynamic Response” printr-o centura hibrida, ranforsata cu fibre de aramida si nylon, care transmite instantaneu si precis informatiile de la volan la sosea.
     - Amestec nou de compusi folosit la banda de rulare, care include elastomeri functionali si siliciu – aderenta si aderenta la franare fiind astfel optime. Acest nou amestec imbunatateste totodata longevitatea anvelopelor si eficienta consumului de carburant.
     - Canale longitudinale late si adanci pentru o eliminare eficienta a apei.


     Michelin lansează pe piața românească noua generaţie de anvelope pentru berline și mașini sportive care oferă echilibrul perfect între plăcere și siguranţă. MICHELIN Pilot Sport4 este disponibilă pe piața de înlocuire din Europa din ianuarie 2016. Noua anvelopă de vară MICHELIN Pilot Sport 4 este concepută să răspundă așteptărilor exigente ale clienţilor care nu sunt dispuși să facă niciun fel de compromis și care își doresc să se bucure de experiența șofatului, în condiții de manevrabilitate și control excelente. MICHELIN Pilot Sport 4 este o anvelopă de top în ceea ce privește manevrabilitatea șisiguranţa pentru această clasă, datorită tehnologiilor inovatoare dezvoltate pentru sporturile cu motor.

     Noua anvelopă MICHELIN Pilot Sport 4 este disponbilă în 19 dimensiuni, de 17 și 18 inch din ianuarie 2016, urmând ca variantele de 19 inch să apară în 2016 și 2017.


Produse recomandate

Stoc: 0
Michelin

Articole