Goodyear Optitorque - un nou profil agricol

 

      Un profil agricol nou nout Goodyear Optitorque, a fost lansat pe piață din America de Nord . Până în prezent, nu exista informatii dat cu privire la planurile de a comercializa Optitorque în Europa , cu toate acestea achiziția drepturilor de distribuire a anvelopelor agricole Goodyear de catre Titan International, face introducerea acestuia aici o posibilitate foarte reală .

 

      Gama de Optitorque va fi formata din trei noi dimensiuni pentru distribuitoare/semanatori, precum și pentru masini de erbicidat pe puntea din spate, pe combine sau pe directie pe tractoare cu tractiune fata . Anvelopa dispune de un design lat, in V , care are ca scop un plus de rezistanta la uzură și de auto-curățire , și un umăr rotunjit cu R1 adâncimea profilului de perturbare minimă a solului.

 

 

    "Optitorque reunește avantajele două dintre cele mai populare liniile noastre Goodyear - Ultra Sprayer și OPTITRAC ", spune Scott Sloan , director de produse agricole la Titan International. " Acest design hibrid umple un gol pe piața pentru mai multe aplicații , și oferă cel mai bun din ambele lumi în termeni de stabilitate și o uzură , oferind în același timp , de asemenea, minimalizand compactarea solului și a tulburărilor de masă. "
Lansarea inițială a liniei de Optitorque la începutul anului 2016 include trei dimensiuni, 750/60R26 , VF680/65R38 și LSW680/55R42 .

Articole