Dunlop Sport Maxx RT 2 - castigator de teste

     Dunlop un campion în aderență și precizia direcției

  • Control îmbunătățit al virajelor în toate condițiile de drum
  • Distanțe de frânare reduse, chiar și la viteză mare
  • Control superior al direcției și feedback îmbunătățit la carosabil

 

     O anvelopă cu performanțe excelente, cu niveluri ridicate de aderență și precizi. Beneficiați de niveluri de aderență, manevrabilitate și precizie a direcției proprii caracteristice campionilor cu anvelopa cu performanțe ridicate Dunlop Sport Maxx RT 2.Direcție precisă și feedback la carosabil. Un strat de acoperire fluidizat și diametrul mai redus aduce anvelopele mai aproape de șosea, pentru un plus de precizie de direcție și un feedback mai sensibil la carosabil.

    Distanță de frânare mai mică pe autostrăzi Geometria atent proiectată a acestor anvelope adaugă rigiditate la blocurile de frânare, pentru a vă permite să vă opriți mai repede, chiar și atunci când vă deplasați cu viteză mare. Aderență maximizată în viraje Contactul îmbunătățit dintre anvelope și suprafața carosabilă permite o stabilitate și o rezistență superioare, pentru o aderență mai strânsă în viraje, atât pe carosabil umed, cât și pe drumuri uscate.

 

DUNLOP - CASTIGATOR DE TESTE:


DUNLOP LUCREAZĂ CU PRODUCĂTORI DE TOP
Anvelopele noastre pot fi montate pe majoritatea modelelor de la principalii producători de autovehicule. În unele situaţii, le veţi găsi ca anvelope montate din fabrică.

Produse recomandate

Articole