Pirelli P Zero echipare originala Hyundai i30N

​​    PUNCTELE FORTE
Anvelopa construită pentru următoarea generaţie de autoturisme și pentru a oferi o experienţă mai plăcută a condusului.

 

  CARACTERISTICI TEHNICE

   Profil extern personalizat: emisie de zgomot redusă și rezistenţă redusă la rulare realizată prin secvenţa de blocuri optimizată și prin design-ul canelurilor. Profil central personalizat: siguranţă superioară în condiţii de umiditate, datorită concentraţiei mari de silica. Tracţiune și confort la rulare îmbunătăţite prin optimizarea secvenţei blocurilor.
Soluţii personalizate pentru amestecul de cauciuc: rezistenţă la rulare îmbunătăţită, performanţă pe suprafeţele ude și un randament kilometric mai bun.

   Profil extern personalizat: răspuns superior al direcţiei datorită umărului cu blocuri ce permite creșterea rigidităţii benzii și o stabilitate laterală îmbunătăţită. Profil central personalizat: siguranţă crescută pe suprafeţe ude datorită concentraţiei mari de silica. Tracţiune și confort la rulare îmbunătăţite prin optimizarea secvenţei blocurilor.
​Soluţii personalizate pentru amestecul de cauciuc: încălzire mai rapidă a anvelopei. Gamă de performanţă medie/ ridicată pentru constanţa la manevrabilitatea agresivă.

 

Articole