Renault Trucks lanseaza o noua versiune OptiFleet

      Optifleet, software-ul de management al flotelor dezvoltat de catre Renault Trucks, este, acum disponibil in versiune mobila. Indiferent unde s-ar afla, operatorii au acces in timp real la informatiile privind flotele si poate fi folosita atat de pe telefoane mobile cat si tablete.

 

Interfata simplificata a aplicatiei permite managerilor de flota sa acceseze vehiculele cu un singur click si sa le aloce noi sarcini, sa urmareasca si sa evalueze soferul, modul in care acesta foloseste vehiculul.

Softul are trei module care sprijina transportatorii sa optimizeze comportamentul soferilor si sa optimizeze costurile de operare:

           1. Modulul Check - in acest modul veti gasi informatii tehnice despre vehicul necesare pentru reducerea consumului de combustibil si emisii CO2, functia EcoScore (care monitorizeaza si analizeaza stilul de condus si identifica si sugereaza actiuni pentru reducerea consumului de combustibil)

           2. Modulul Map - geo-localizeaza vehiculul in timp real, analizeaza rutele adoptate, pentru optimizarea timpului si a kilometrilor parcursi

           3. Modulul Drive - in acest modul veti gasi informatii despre timpii de conducere si datele de pe cardurile soferilor si din memoriile tahografelor

Teoretic, in practica, aplicatia OptiFleet poate aduce economii de 5000 euro/an/vehicul.

Articole