Jaguar alege noul model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV ca echipare OE pentru Jaguar E-PACE

     Goodyear anunță cu mândrie că a fost aleasă de Jaguar pentru a furniza anvelope originale pentru echiparea noului Jaguar E-PACE, SUV-ul mijlociu al producătorului britanic de vehicule.

 

     Goodyear va furniza noul SUV al lui Jaguar cu Eagle F1 Asymmetric 3 SUV și Eagle F1 Asimmetric SUV All-Terrain, ambele cu marcajul distinctiv "JLR", ca semn al aprobării Jaguar Land Rover.

     Anvelopele au fost dezvoltate de inginerii Goodyear pentru a îndeplini cerințele specifice ale producătorului privind rezistența la rulare redusă, greutatea redusă și performanțele off-road bune și au fost omologate ca echipamente originale în următoarele dimensiuni:

 

     Goodyear a furnizat un coeficient de rezistență la rulare clasa A pentru 3 din cele 6 dimensiuni, oferind în același timp două dimensiuni cu tehnologia SoundComfort de la Goodyear, o soluție de tip Foam-in-Tyre care reduce nivelurile de zgomot ale mașinilor interioare cu până la 50% (- 4 dbA) in medie.

     Eagle F1 Asymmetric 3 SUV este o anvelopă ultra-performantă special concepută special pentru SUV-uri și este ultimul model din gama Goodyear Eagle F1 Asymmetric. Se concentrează pe frânarea și manipularea optimizate în toate condițiile.

     Eagle F1 Asymmetric SUV AT este o versiune mai orientată spre off-road a profilului Eagle F1 Asymmetric 3 SUV. Anvelopa este proiectată special pentru Jaguar și are nevoie de caneluri mai largi pentru o aderență crescută în condiții off-road și lame adânci pentru o performanță mai bună a iernii.

 

sursa: Goodyear

Articole