Ce ar trebui sa stii daca doresti sa iti cumperi alte jante pentru masina ta?

     Cel mai des lucru schimbat la o masina sunt jantele. Si suntem convinsi ca ai nevoie de cateva sfaturi in aceasta directie.

  

     Foarte multi soferi pun accent pe design-ul jantei si apoi pe deisgn-ul masinii, ca imagine de ansamblu. Chiar daca a avea o masina frumoasa accesorizata cu gust este un fel de must have, jantele nu sunt tocmai un accesoriu, ci un element functional.

     Atunci cand doresti sa-ti cumperi un set de jante, trebuie sa pui in prim plan masina pe care o ai si functionalitatea. De asemenea trebuie sa ti cont de greutatea masinii, este masina mica, suv, autoutilitara mica, etc deoarece nu toate jantele suporta aceasi greutate, alege incorect jantele si vei avea surprize costisitoare.

     Unul dintre cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont este respectarea dimensiunilor jantelor. Atunci cand masina a fost fabricata, amortizoarele si articulatiile au fost si ele gandite pentru o anume dimensiune de jante. Daca tu vrei jante mai mari sau cu caracteristici tehnice nepotrivite, s-ar putea sa ai surprize neplacute atunci cand pleci cu ea la drum.

     De asemenea jantele autoturismului sunt o investitie care se face ocazional deci investeste inteligent in produse de calitate, deoarece o janta necalitativa poate duce la consecinte destul de grave si la reparatii costisitoare.

     Recomandarea noastra este ca in momentul in care doriti sa achizitionati un set de jante pentru autoturismul dumneavoastra sa apelati la un magazin specializat, unde persoana respectiva va cauta jante care se potrivesc pentru masina dumneavoastra folosindu-se de toate datele masinii, si tinand cont de toate caracteristicile tehnice necesare pentru a nu intampina probleme pe viitor.

     Va asteptam in cele 3 service-uri Dumivest Premio pentru consultanta in vederea achizitionarii unui set de jante. Dumivest Premio comercializeaza doar jante de calitate superioara a unor marci consacrate ca si Oz Racing, Borbet, MSW, Sparco, BBS, Mak, si multe altele.

Articole