Echipamentele si accesoriile THULE

     O sigla care cu siguranta ati mai vazut-o insa despre care multi dintre noi nu stim prea multe. In acest articol va veti face o idee despre ce reprezinta aceasta sigla si despre ce avantaje puteti avea folosind produsele companiei.

 

     In primul rand articolul este dedicat celor care iubesc sporul si miscarea in aer liber, pentru ca Thule este lider mondial in ceea ce priveste transportul de echipamente sportive si utilitare. Compania isi concentreaza activitatea pe sisteme de transport pentru autoturisme respectiv sisteme premium pentru transportul bicicletelor si a accesoriilor pentru sporturile acvatice, cutiilor de plafon sau ambalajelor voluminoase; 

     Thule si-a inceput activitatea in 1942 in Suedia si a pornit ca o afacere de familie, care s-a dezvoltat rapid datorita inovatiilor si a calitatii produselor, caracteristici pastrate pana in zilele noastre.

     In prezent compania este lider mondial pe acest domeniu siisi desfasoara activitatea de productie si cercetare in mai multe fabrici din intreaga lume (Suedia, Elvetia, Germania, SUA, Cehia).

     Alegand un produs Thule esti impresionat din primul moment de designul ambalajelor si logistica impachetarii pentru un transport in siguranta. Odata deschis pachetul in interior veti gasi una sau mai multe carticele cu instructiuni de instalare, cu desene tehnice si schite care va vor ajuta sa instalati corect noua dvs. achizitie. Este esential sa cititi in intregime instructiunile pentru a efectua un montaj corect si sigur al echipamentului.

      Trecand la montajul propriu zis veti ramane placut surprins de calitatea materialelor si a prelucrarilor. Montajul este usor si intuitiv de cele mai multe ori, iar acolo unde aveti nevoie de scule speciale, acestea sunt furnizate in pachet. Toate elementele se vor monta la fix si se vor asambla fara ajustari. daca intampinati greutati sau descoperiti elemente care nu “vin la fix” revizuiti inca odata instructiunile de montaj si asamblarea dvs. pana la acel punct – montate corect produsele Thule se vor potrivi perfect!
      Aceste produse premium sunt gandite sa fie complet functionale si fiabile scopului pentru care au fost proiectate, sa arate deosebit si sa isi mentina aspectul si functionalitatea in timp. Aceste atuuri sunt posibile datorita facilitatilor moderne de proiectare cu analiza elementului finit (AEF) si a laboratoarelor de testare intensiva pentru produsele finale.

     Un alt mare avantaj al produselor Thule este ca sunt construite din start pentru un anumit model de masina, astfel ca atunci cand alegi un sistem de bare de portbagaj pentru masina ta vei sti ca se va potrivi la fix si ca a fost studiat sa fie perfect functional pentru situatia data.

    Compania Dumivest este distribuitor oficial Thule, avand in cele 3 service-uri produse Thule pe stoc, de asemenea se pot aduce pe comanda orice produs Thule dorit, in masura disponibilitatii. In magazinele noastre aveti posibilitatea de inchiriere a echipamentelor Thule, pentru mai multe detalii va rugam sa accesati link-ul -> Inchirieri Thule

Articole