Transfagarasanul se inchide sambata pentru 10 ore

     Transfagarasanul sau DN7C dupa denumirea oficiala, va fi inchis maine 08.09.2018 (sambata) pentru 10 ore intre Barajul Vidraru si Balea Lac pentru desfasurarea unui eveniment sportiv.


     "In data de 08.09.2018 (sambata), in intervalul orar 08:00 - 18:00, traficul rutier va fi inchis pe drumul national DN 7C - Transfagarasan, intre Barajul Vidraru si Balea Lac, km 62+000 - km 116+808", se arata intr-un comunicat. Astfel conducătorii auto sunt rugați să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră.

      Circulatia pe Transfagarasan va fi inchisa pentru desfasurarea competitiei de triatlon Transfier organizata de Asociatia Club Sportiv No Stress. Transfier este cel mai greu triathlon din Romania pe cel mai spectaculos drum din lume. Transfier isi propune sa imbine spectacolul sportiv cu natura, astfel incat concurentii sa se bucure la maxim de ambele.

     Transfagarasanul a fost construit in urma cu peste 41 de ani, ca sa treaca peste zona de creasta a Masivului Fagaras, cel mai inalt lant muntos din Romania. Soseaua are 92 de kilometri lungime, pe traseu fiind construite zeci de poduri si viaducte, dar si cel mai lung tunel din Romania, la Balea Lac, de 887 de metri.


Articole