Goodyear anunță revenirea în cursa Le Mans 24h și în Campionatul Mondial de Anduranță FIA

     După lansarea noii game de anvelope Eagle F1 SuperSport la începutul acestui an, ne face plăcere să vă comunicăm următorul pas realizat de Goodyear: revenirea în cursele europene și internaționale pe circuit prin dezvoltarea unei noi game de anvelope pentru Campionatul Mondial de Anduranță FIA (WEC), incluzând cursa Le Mans 24h.

 

      Marcăm reîntoarcerea Goodyear la una dintre cele mai emblematice curse pe circuit din lume. Cu peste 250.000 de mii de spectatori pe cursă, Le Mans este unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume și reprezintă platforma ideală de a intra în contact cu consumatorii și de a le vorbi despre inovațiile, tehnologiile și tradiția Goodyear în lumea curselor.

     Este o oportunitate unică de a prezenta povestea celor două branduri premium ale noastre prin intermediul motorsportului. Dunlop rămâne o parte importantă a sportului pe circuit în Europa, cu investiții reconfirmate în competițiile de top pentru segmental moto și un angajament continuu în campionatele selectate pentru automobile. Activitatea Dunlop completează revenirea Goodyear în motorsport, care se va concentra inițial pe competiții de top în segmentul de anduranță la nivel internațional.

     Goodyear are o istorie de succes în motorsport. Pe lângă cele 14 victorii în cursa Le Mans 24h, anvelopele Goodyear au adus 368 de victorii în Formula One Grand Prix - un record încă nedepășit.

     Suntem nerăbdători să cream din nou istorie și să lucrăm împreună cu dumneavoastră în acest nou capitol al Goodyear Racing.

Articole