Continental și 3M parteneriat pentru dezvoltarea tehnologiei de infrastructură inteligentă pentru drumuri mai sigure

     Compania tehnologică Continental a anunțat astăzi că a încheiat un parteneriat de evaluare colaborativă cu 3M pentru a evalua interfața infrastructură-vehicul (I2V) între obiecte și tehnologii legate de infrastructură (inclusiv marcaje de pavaj, film de evidență, indicatoare și alte repere pe sau în apropierea mediu rutier) și tehnologii legate de vehicule.

 


     Infrastructura actuală lipsește de anumite aspecte privind coerența, uniformitatea, specificațiile de performanță și standardele de întreținere care sunt importante pentru industrie pentru a optimiza capacitățile de percepție și localizare a vehiculelor automatizate. Deși este clar că soluțiile optimizate pentru infrastructură nu sunt posibile pe termen scurt, obiectivul nostru pe termen lung este de a găsi o soluție mai echilibrată.

     Continental are o istorie lungă în sistemele de siguranță auto. Acest know-how extins, combinat cu expertiza inovatoare și conducerea 3M în tehnologiile rutiere, permite celor două companii să colaboreze la îmbunătățirea infrastructurii actuale de transport și să lucreze spre obiectivul unei soluții viitoare optimizate și mai inteligente pentru infrastructură. Obiectivul pe termen scurt este de a ajuta la creșterea siguranței rutiere în timp ce continuăm să lucrăm pentru soluții automate de conducere.

     „Un accent major la Continental este să ne asigurăm că tehnologia vehiculului nostru este capabilă să comunice cu acuratețe, eficiență și eficiență cu orașele și infrastructura rutieră”, a declarat Jeremy McClain, șeful sistemelor și tehnologiei, șasiu și siguranță, America de Nord continentală. „Suntem încântați să colaborăm cu 3M pentru a colabora la îmbunătățirea tehnologiei globale a infrastructurii rutiere pentru a ajuta la creșterea siguranței și a conștientizării mediilor și obstacolelor prin care trecem zilnic.”

     Continental și 3M vor evalua în colaborare infrastructura și interfața vehiculului în următoarele moduri: servicii de localizare și corecție folosind repere de mediu clare pentru localizarea unui vehicul pe o hartă de înaltă definiție; identificarea și clasificarea obiectelor din mediile rutiere urbane, inclusiv mersuri transversale urbane, intersecții semnalizate și alte obiecte staționare și în mișcare pentru a îmbunătăți siguranța; cunoașterea îmbunătățită a obiectelor din zonele de lucru și din jurul acesteia și a statutului zonelor de lucru; și detectarea îmbunătățită a obiectelor folosind obiecte legate de infrastructura detectabile prin fuziunea senzorilor.

Articole