Goodyear lansează platforma de întreținere a flotei „AndGo” la CES

    În cadrul show-ului 2020 Consumer Electronics, The Goodyear Tire & Rubber Company (NASDAQ: GT) a prezentat AndGo, o platformă de deservire a vehiculelor, care combină software predictiv și o rețea de servicii naționale de încredere, care să permită flotelor consumatorilor să fie gata de a merge atunci când este necesar. 

 

     Dincolo de serviciile de anvelope, AndGo oferă o pregătire deplină a vehiculelor, ajutând flotele de consum să-și îmbunătățească performanța. Prin monitorizarea nevoilor de servicii și o programare rapidă și ușoară, AndGo activează vasta rețea de servicii Goodyear pentru o programare convenabilă pentru a reduce timpul de oprire.

     Președintele, CEO-ul și președintele Goodyear, Richard J. Kramer, au declarat: "AndGo este o altă inovație Goodyear care va ajuta la mobilitatea astăzi și în viitor. Nu există nimeni mai bine poziționat decât Goodyear cu rețeaua noastră de servicii, soluții de anvelope inteligente și software predictiv care să ofere disponibilitatea flotei premium. "

     Flotele care se angajează pe AndGo vor beneficia de îngrijire continuă, prin inspecții de rutină și monitorizare a pneurilor, folosind anvelopele inteligente ale Goodyear. Goodyear AndGo elimină ghicitul în managementul flotei, permițând flotelor să se concentreze pe clienții lor finali, indiferent dacă este vorba de șoferi de azi sau pasageri în vehicule autonome emergente.

 

sursa + sursa foto: PrNewsWire

Articole