Service auto

Service auto

Dumivest este pregatit in orice moment sa-ti ofere cele mai importante tipuri de reparatii a autoturismelor. Toate reparatiile sunt efectuate intr-un atelier echipat cu cele mai moderne scule si utilaje de ultima generatie. 


Gama autoturismelor, pe care putem face intervenţii, cuprinde atăt producatori nationali căt si producatori internaţionali. Intervenţiile si reparatiile sunt efectuate de catre specialisti in domeniu, personal calificat care garanteaza pentru lucrarile efectuate. Astfel, am redus timpul de reparatie si am ridicat nivelul calitaţii care se regăseşte in rezultatele excelente si clientii multumiti. 

Serviciile oferite de catre mecanicii Dumivest includ:

- Geometrie directie (unghi de fuga)
Pentru detalii si programari sunati la numarul de telefon:
Arad 0744249284
Timisoara 0752270062
- Aparatura BOSCH de ultima generatie
- Directie auto si alte reparatii
- Clima auto
 
- Elevator auto, BAUSMART, ridicare pana la 3 tone, pentru reparatii directie
- Diagnoza auto BMW, OPEL, VW


Una dintre cele mai importante operatiuni care orice posesor de autovehicul trebuie sa o execute periodic este efectuarea si testarea geometriei la rotile autoturismului. Această revizie periodică ajută la prevenirea accidentelor rutiere sau uzurii componentelor sistemului de direcţie si suspensie. 
Datorită uzurii premature, preţul reparaţiilor poate ajunge si de cateva ori mai mare decăt in cazurile in care verificarea geometriei s-a efectuat la timp. 

Service autoPrincipalele probleme care pot aparea datorită deficientei roţilor sunt:

- traiectoria necorenspunzatoare pe suprafeţele de rulare
- eforturi sporite ale soferului de a mentine maşina pe o directie buna
- uzura prematura a anvelopelor 
- consum ridicat de carburant 

Dumivest iti recomanda sa efectuezi verificarea geometriei rotilor de fiecare data cand schimbi un element al sistemului de directie sau al sistemului de suspensie. De asemenea, iti recomandam si echilibrarea rotilor, dupa fiecare schimb de anvelope, deoarece anvelopele se dezechilibreaza in timp si poate duce la uzura prematura a elementelor sistemului de directie.